Cezar Cazanoi
Nascut (n. 2 octombrie 1977, Chisinau, Moldova) intr-o familie cu traditie muzicala, fiind a patra generatie de muzicieni, tatal initiindu-l in arta folclorului romanesc.
Si-a inceput studiile la Liceul de Muzica din Chisinau, continuand la Academia de Muzica din Cluj (Transilvania), la clasa de Flaut. In perioada 2000-2002, este artist instrumentist la Opera Nationala din Cluj si membru in diverse ansambluri de muzica de camera. Deopotriva, este colaborator al Filarmonicii de Stat „Transilvania”. Laureat al premiului I la Festivalul National de Folclor al TVR, premiant la numeroase concursuri de muzica clasica, folclor si jazz, Cezar a inregistrat mai multe discuri cu Orchestra Nationala Radio Romania, Orchestra Nationala Radio Moldova, Filarmonica „Transilvania” – Cluj si Orchestra „Lăutarii” din Chisinau.
Colaborarile sale implica artisti ca: Gheorghe Zamfir, Vladimir Cosma, Angela Gheorghiu, Leontina Vaduva, Nicolae Botgros, „Mahala Rai Banda”, Marius Preda, Loredana Groza, Ion Dolanescu, Maria Ciobanu. A mostenit din familie arta cantatului la instrumentele traditionale romanesti: nai, fluier, caval, ocarina, cimpoi, tilinca, sustinand numeroase spectacole in Romania si in lume.
Anatol Cazanoi
Nascut la 20.02.1982 in Chisinau, Moldova, intr-o familie cu traditie muzicala. Studiaza tambal si pian la Liceul de Muzica “Ciprian Porumbescu” din Chisinau si la Academia de Muzica din acelasi oras.
Laureat al concursurilor nationale si internationale.
A cantat ca solist, la tambal, cu Orchestra Simfonica Radio Chisinau, in cadrul Congresului Mondial al Tambalistilor, interpretant „Variatiuni pe tema “Tudorito, nene” ” de Constantin Arvinte, in premiera absoluta. Este invitat de catre Opera Nationala Bucuresti sa interpreteze, la tambal, partitura operei „O scrisoare pierduta”, scrisa de catre Dan Dediu.
Canta cu Orchestra Nationala „Lautarii”, dirijata de maestrul Nicolae Botgros. Este angajat al orchestrei „Mugurel”, aflata sub bagheta maestrului Ion Dascal, intre anii 2000-2005. De asemenea, colaboreaza cu bandul “Mahala Rai Banda”. A colaborat cu artisti ca: Monica Anghel, Loredana Groza, Cristina Spatar, Dan Dediu, Damian Draghici, Nicolae Botgros, Maria Ciobanu, Ion Dolanescu, Ionut Dolanescu si multi altii. Totodata, a sustinut turnee in tari precum: Franta, Germania, Elvetia, Austria, Suedia, Finlanda, Rusia, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru, SUA.
A indragit si deprins, din familie, inca de mic, muzica populara, participand la numeroase spectacole in tara si in strainatate.
Adrian Sarbu
Tanarul violonist Adrian Sirbu, nascut la Chisinau (20.06.1985), este absolvent al Conservatorului din Bucuresti si in prezent, profesor de vioara.
A reusit prin talent, munca si pasiune sa-si construiasca o cariera muzicala de succes. Este laureat al concursurilor nationale, sustinand numeroase recitaluri de vioara.
A cantat cu mai multe orchestre simfonice din tara, colaborand, totodata, cu Orchestra “Lautarii” din Chisinau, in diverse spectacole, precum si in cadrul emisiunii “O data-n viata”.
Alaturi de trupa “Agurida” si Loredana Groza, participa la concerte, spectacole si turnee, atat in tara, cat si peste hotare. Printre colaborarile sale, intalnim artisti precum: Adriana Antoni, Maria Carneci, Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu, Nicolae Botgros, Gheorghe Zamfir si multi altii.
Silviu Taranu
Remarcat printr-o sensibilitate artistică și dragoste față de muzică, Silviu Țaranu s-a născut la 05.05.1995, în Chișinău, Moldova, într-o familie cu frumoase tradiții muzicale.
A studiat la Școala de Arte “Alexei Stârcea” (2007 – 2011), apoi și-a continuat studiile la Liceul de Muzică ”Ciprian Porumbescu” din Chișinău (2011 – 2015) unde a studiat acordeonul și pianul.
În perioada stidiilor liceale, manifestând talent, muncă și perseverență, Silviu Țaranu a devenit premiant al concursurilor naționale și internationale.
Ambiția și pasiunea sa față de variate genuri de muzică l-au îndemnat să fie actualmente student la Universitatea de Muzică din București, secția acordeon. Cu siguranță capacitățile sale interpretative și evoluțiile remarcabile îl vor însoți pe întreg parcursul studiului muzical.