Despre noi

Taraful “Fratii Cazanoi” este o formatie alcatuita din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, specializata in prestatii artistice de calitate pentru unul din cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

In compania Tarafului “Fraţii Cazanoi” orice eveniment (concerte, festivaluri, spectacole, nunti, botezuri, aniversari, receptii, petreceri private sau corporate) poate deveni special si de neuitat.

Taraful “Fratii Cazanoi” este o formatie de evenimente apreciata atat de tineri cat si de cei in varsta datorita maiestriei cu care interpreteaza repertoriul bogat si variat, care include: muzica populara, lautarească si de petrecere, muzica clasica, muzica usoara romaneasca si internationala etc.

Materialele de pe acest site va stau la dispozitie pentru a va reda imaginea reala si adecvata despre aceasta formatie de evenimente. Acest site prezinta profesionalismul, daruirea si talentul acestor muzicieni de exceptie, surprinse in activitatea lor artistica de pana acum. Membrii formatiei sunt instrumentisti virtuosi , absolventi de conservator, care au sustinut spectacole pe marile scene internationale si din tara si au colaborat cu mari orchestre si artisti din muzica usoara si populara romaneasca:

Gheorghe Zamfir, Monica Anghel, Loredana Groza, Trupa Mahala Rai Banda, Ion Dolanescu, Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu, Adriana Antoni, Nicolae Botgros, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, Viorica si Ionita de la Clejani si multi altii…

Taraful “Fratii Cazanoi” transforma evenimentul dumneavoastra in unul de neuitat printr-un spectacol de sunet impecabil, lumini si buna dispozitie!